Krim­pen­fort­in tuuli­puis­ton laa­jen­ta­mi­sel­le myön­net­ty rakennuslupa

Der UMa­nia GmbH & Co. Wind­park Krim­pen­fort KG myön­net­ti­in maa­lis­ku­un lopus­sa BImSchG-lupa Nord­ex N149/5.X ‑tuuli­vo­imal­al­le. Tuuli­vo­imal­an napa­kor­keus on 125 metriä ja teho 5,7 MW. Hank­ke­es­sa laa­jen­ne­ta­an nyky­istä pysä­kö­in­ti­al­uet­ta kau­pung­in ete­läo­sa­ssa. Vecht­an kau­pun­gil­la on täl­lä het­kel­lä kol­me jär­jes­tel­mää, jois­ta yhtä käyt­tää jo edel­lä mai­nit­tu hankeyhtiö.

Yht­ei­sy­ri­tyk­sen omistavat puo­lik­si CPC Ger­ma­nia GmbH & Co. KG, Rhei­ne, ja Umwelt Manage­ment AG, Cux­ha­ven. Tuuli­vo­imal­an raken­nus­työt on täl­lä het­kel­lä tar­ko­itus aloit­taa tämän vuo­den lopus­sa tai ensi vuo­den alussa!

Odo­tam­me innol­la #toteu­tus­ta!

#cpc­ger­ma­nia #gree­nener­gy #vech­ta #ener­gy

 

Ota yhteyttä

+49-5971-8608-55

+49-5971-8608-60